SCONES
INGREDIENTS
200 g plain flour
40 g butter
125 milk
1 teaspoon baking powder
pinch of salt
METHOD
- mix the flour, baking powder and salt in a bowl.
- add the butter and mix well until the mixture looks like breadcrumbs.
- slowly add the milk and mix well to form a dough.
- put some flour into a flat surface. them put the dough into the flowred surface and roll it until it is about 2 cm thick.
- cut out circles of dough, each about 5 cm across.
- put these on a baking tray and put the tray into a hot roven (220°).
- take the scones for about 10 minutes until they are golden brown.
- when the scones are ready, cut them in half and spread them with butter or with cream and strawberry jam.
Can you try it?
mrs Paola Belletti
5 commenti:
nn crdo k nex riuscirà a fare qst ricetta...
anke xk non tutti capiscono l'inglese...........
Ciao Milly 1D!
Questo è il primo di una serie di post scritti in inglese, in collaborazione con le insegnanti di lingue.
In questi spazi avremo l'occasione di sperimentarci comunicando con un'altra lingua...che nella fattispecie è anche una tra le più diffuse in rete!
Forza allora e non abbiate paura se fate qualche errorino: QUI NON SI METTONO VOTI!!!!!
;-)
non sappiamo xk, ma nn ci ispira molto qst ricetta... più per gli ingredienti che per la foto... potreste variare le ricette ogni settimana =)
Well, I'd like to try... I'd like to taste these scones. Thank you Teacher Belletti...
P.s. I only fear to became fat...
Posta un commento