mercoledì 5 marzo 2008

ENGLISH COOKING-PREPARING FOOD-SCONES

This is a recipe for scones; their trypically English and delicius.
SCONES

INGREDIENTS
200 g plain flour
40 g butter
125 milk
1 teaspoon baking powder
pinch of salt
METHOD
  1. mix the flour, baking powder and salt in a bowl.
  2. add the butter and mix well until the mixture looks like breadcrumbs.
  3. slowly add the milk and mix well to form a dough.
  4. put some flour into a flat surface. them put the dough into the flowred surface and roll it until it is about 2 cm thick.
  5. cut out circles of dough, each about 5 cm across.
  6. put these on a baking tray and put the tray into a hot roven (220°).
  7. take the scones for about 10 minutes until they are golden brown.
  8. when the scones are ready, cut them in half and spread them with butter or with cream and strawberry jam.

Can you try it?
mrs Paola Belletti

5 commenti:

elli_ex ex 3°A ha detto...

nn crdo k nex riuscirà a fare qst ricetta...

Anonimo ha detto...

anke xk non tutti capiscono l'inglese...........

Prof. Macca ha detto...

Ciao Milly 1D!
Questo è il primo di una serie di post scritti in inglese, in collaborazione con le insegnanti di lingue.
In questi spazi avremo l'occasione di sperimentarci comunicando con un'altra lingua...che nella fattispecie è anche una tra le più diffuse in rete!
Forza allora e non abbiate paura se fate qualche errorino: QUI NON SI METTONO VOTI!!!!!
;-)

Anonimo ha detto...

non sappiamo xk, ma nn ci ispira molto qst ricetta... più per gli ingredienti che per la foto... potreste variare le ricette ogni settimana =)

Anonimo ha detto...

Well, I'd like to try... I'd like to taste these scones. Thank you Teacher Belletti...
P.s. I only fear to became fat...